Senegal Real Estate

Diensten

Senegal Real Estate

Het ontwikkelen, beheren en investeren in vastgoed in Afrika vereist de nodige ervaring, een wederzijds bewustzijn van de verschillende culturen en, uiteraard, de juiste contacten.

Onze klantendatabase bestaat uit een zeer uiteenlopend clientèle, van buitenlandse ondernemers en investeerders die zich in Afrika willen vestigen of in Afrika willen investeren, tot grondeigenaren, startende vastgoedontwikkelaars en expatriates of “expats”.

Ongeacht of u de complete uitvoering van uw project, van het begin tot het einde, aan ons toevertrouwt of alleen maar een beroep doet op onze Bemiddelingsdienst (waarbij wij u de nodige ondersteuning bieden voor specifieke stappen van het valideringsproces, de zogenaamde “stage-gates” van uw project): wij luisteren naar de eisen en de verwachtingen van alle betrokken partijen, en proberen deze zo goed mogelijk te concretiseren om de projecten tot een goed einde te brengen.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in residentiële, commerciële, toeristische en hybride vastgoedontwikkelingsprojecten in Afrika. Hiervoor werken wij nauw samen met lokale, regionale en nationale overheden en met de beste architecten, consultants op het gebied van openbare ruimte, ingenieurs, stadsplanners en aannemers. In de rubriek Portfolio vindt u meer details.

Vastgoedontwikkeling voor (Senegalese) Expats

Omdat we ooit zelf expats geweest zijn, begrijpen we perfect uw wens om in uw geboorteland te investeren en/of uw terugkeer voor te bereiden. Daarom bieden wij expats in het algemeen en Senegalese expats in het bijzonder de mogelijkheid om hun vastgoedontwikkelingsproject aan ons toe te vertrouwen. U kunt een beroep doen op onze gepersonaliseerde Bemiddelingsdienst, waarbij we u uitsluitend bijstaan waar en wanneer u dit wenst, of u kunt ons het volledige proces van het begin tot het einde toevertrouwen. U kunt de voortgang van het project volgen via een beveiligd online portal, waar we wekelijks statusupdates en foto’s van de werkzaamheden publiceren. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze dienst.

Senegal Real Estate

Renovaties & interieurdesign

Senegal Real Estate

Renovaties

Wij renoveren zowel residentiële als kantoorgebouwen bij aankoop of op verzoek van onze klanten. Hiervoor bieden we u gepersonaliseerde oplossingen aan, waarbij we u, geheel volgens uw keuze, ondersteunende consultancydiensten aanbieden, een gedeelte van de renovaties uitvoeren of uw project van het begin tot het einde renoveren. Contacteer ons voor meer informatie.

Interieurdesign

Wij voeren met plezier ieder project uit, ongeacht zijn omvang. Het bouwen van nieuwbouw, de renovatie van uw woon- of kantoorgebouwen, het (her-)inrichten van ruimtes… voor ieder van deze projecten stellen wij u een gepaste oplossing voor, specifiek afgestemd op uw visie en stijl en met het door u gewenste comfort en de door u gewenste luxe.

Vastgoedbeheer

Vastgoedmakelaars

De deskundige medewerkers van Senegal Real Estate helpen u de woning van uw dromen, het perfecte stuk land of perceel of het winkelpand met de perfecte commerciële ligging te vinden, te huren of te kopen. Op onze website stellen wij u exclusieve geselecteerde luxe panden voor, die te koop of te huur zijn. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in hoogwaardige woningen voor expats, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw personeel in een mooie omgeving gehuisvest wordt. Als het aanbod op onze website niet aan uw eisen of wensen voldoet, zoeken wij de gepaste woning voor u, op basis van uw specificaties. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers begeleiden u met plezier tijdens uw zoektocht en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vastgoedbeheer

Ook verhuurders die een of meerdere vastgoedobjecten willen verhuren, kunnen bij ons terecht voor een efficiënte en proactieve dienstverlening. Onze ervaren medewerkers garanderen een efficiënt verloop van het volledige verhuurproces van zowel residentiële als commerciële eigendommen en grond en wij besteden een maximale aandacht aan uw object.

Senegal Real Estate

Bemiddelingsdiensten

Senegal Real Estate

Bemiddelingsdienst

Deze dienst werd in het leven geroepen om buitenlandse ondernemers/investeerders, land- en vastgoedeigenaren, vastgoedontwikkelaars en expats die op zoek zijn naar de juiste plaatselijke contacten, resources en/of knowhow om zaken te doen, een extra dienstverlening aan te bieden. Wij voeren alle taken met betrekking tot ondersteuning, bemiddeling, uitvoering van A tot Z voor u uit, of bieden u de nodige assistentie waar u dit wenst, bijvoorbeeld:

  • Het vinden en vastleggen van het perfecte stuk grond, residentiële, commerciële, toeristische eigendommen, opslagplaatsen, kantoorruimtes, human resources, enz.
  • Contact leggen met internationale/lokale architecten, het bouwteam, gerenommeerde notariskantoren, inspecteurs en landmeters, overheidsorganen en andere
  • De administratieve formaliteiten met betrekking tot het kadaster, onderzoek in verband met het vastgoed bij de lokale overheden, mobiliteitsrapporten, certificaten van eigendomsoverdracht/eigendomsregistratie, enz.
  • Contact leggen met de ambtenaren van de nationale, regionale en/of plaatselijke administratieve diensten, overheidsorganen, het zoeken van betrouwbare partners en betrouwbaar personeel
  • Het opstellen en indienen van plannen bij de overheden
  • Introductie bij lokale, nationale en internationale banken, indien gewenst
  • Het verkrijgen van de vereiste exploitatievergunningen
Neem contact op met ons team als u uw wensen of eisen niet terugvindt in deze lijst. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen of u doorverwijzen naar onze partners.